FIER is een jong vastgoedbedrijf waarbij professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Daarom is gekozen voor de gouden F op een donkerblauw achtergrond. De verborgen boodschap is te vinden in de vorm van een huisje in de negatieve ruimte. Kun jij hem vinden?

BARO is een aannemersbedrijf en wat is het eerste waar je aan denkt bij bouwen en verbouwen? De hamer. In combinatie met de terugkerende letter B, de constructie-kleuren en geometrische vormen is het geheel volledig in balans en de volgende keer het eerste waar je aan denkt.

Balter Guitars is een bedrijf wat volledig zelf (elektrische) guitaren bouwt. De combinatie van muziek en craftmanship bracht de vloeiende lijnen naar voren. De letter B met kenmerken van een guitaar vormt een onontkomelijk ezelsbruggetje. Ook het font is kloppend waarbij weer het stoere samenkomt met het creatieve.

Chicco Fotografie is een gespecialiseerd fotografe met vooral veel ervaring in hondenfotografie. De C en F vormen het zijaanzicht van de snuit van een hond die binnen het focusveld van de camera verschijnt. Het geheel wordt gebalanceerd met kleuren en een font dat past bij de persoonlijke aanpak van de fotografe.

Aspyn's Stars is een liefdadigheids instelling gericht op support bij PPROM. PPROM is een zwangerschapscomplicatie waarbij de vliezen breken voor week 37 van de zwangerschap met alle gevolgen vandien. Dit stijlvolle logo is onze vorm van support aan dit fantastische goede doel.

Ons eigen logo, staat vol van betekenis. De impuls wordt op minimalistische wijze weergegeven met de gekleurde balken, en op de piek van de puls de letter i. De kleuren staan voor onze inclusiviteit en creativiteit. Het overtuigende font geeft onze kracht en professionele kant weer.