De Haar On Tour .

Golfclub De Haar bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden. Voor dit lustrum was de club op zoek naar een vernieuwde huisstijl die niet alleen de rijke geschiedenis, maar ook de kleurrijke toekomst van de club omarmde. Het kastanjeblad is het icoon van de club en in de moderne, sportieve vorm vormt het de rode draad door de huisstijl. Er is gekozen voor een kleurrijk geheel met een royaal gevoel, de club ligt immers in de tuin van Kasteel de Haar. Blauw staat voor de geschiedenis, het vertrouwen in de club. Rood staat voor het heden, de passie en de viering. Groen staat voor de toekomst, de duurzame toekomst waar de club met dit lustrum weer een stapje dichterbij is.

 


BeeProtect .

BeeProtect, onderdeel van Bunzl Retail & Industry, zet zich in voor de verduurzaming van de verpakkingsindustrie door middel van honingraatkarton. Het uitgangspunt was de honingraatstructuur, uitgevoerd in een moderne en vriendelijke stijl. Het kleurverloop creëert diepte, wat in het logo de circulariteit weerspiegelt. De felle groene kleur is gerelateerd aan Bunzl, terwijl de andere kleuren het duurzame aspect versterken. De vormentaal in de gehele branding is modern, opvallend en flexibel. Door slim gebruik te maken van zeshoeken en driehoeken en de plaatsing hiervan ontstaat een subtiele, maar toch herkenbare stijl die past bij het merk en het product.

 


we are BLOOM .

Bij het ontwerpen van het logo en de huisstijl voor we are BLOOM stond het idee van groei, bloei, creativiteit, innovatie en dynamiek centraal. Dit vertaalde zich in het gebruik van het dynamische infinity symbool, waarbij de vorm van de L en de M dit symbool accentueren. Dit symboliseert de overvloed aan oplossingen en eindeloze mogelijkheden waar het bedrijf voor staat. De opmaak van het logo richt zich op het woord "BLOOM", wat het hoofddoel van het bedrijf weerspiegelt, terwijl "we are" het collectieve karakter benadrukt. De punt aan het einde vormt het statement: we are BLOOM. De dynamiek van het logo wordt doorgetrokken naar de gehele branding. Frisse kleuren en vormen doorbreken de strakke, zwart-witte basis en zorgen voor herkenbaarheid en levendigheid in het geheel.

 


Your Dutch Way .

Your Dutch Way helpt internationals bij integratie; hun leercurve diende als de primaire inspiratie voor dit logo en de huisstijl. De leercurve komt terug in de vormentaal door de hele branding. Your Dutch Way begeleidt haar klanten op een pad naar meer vrijheid, een reis die duidelijk tot uiting komt in het resultaat. Dit is een belangrijk thema en daarom ook cruciaal voor een passende huisstijl. Door gebruik te maken van vrije en open vormen wordt dit thema onderstreept. De kleuren zijn geïnspireerd op het strand en de zee, wat de thuisbasis van Your Dutch Way en natuurlijk een perfecte representatie van vrijheid en verandering. De kleuren zijn vooral gebaseerd op de veranderende kleuren langs de kustlijn, waarbij het water van heel donker blauw steeds lichter wordt, overgaat in donker zand en eindigt in licht, droog zand.

 


Creative Current .

Creative Current helpt mensen om een energiek leven vol creatieve flow te leiden door middel van coaching en training op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en prikkelmanagement. Het uitgangspunt voor de branding waren de kernwaarden van deze onderneming: optimisme, plezier, balans, rust, empowerment, creativiteit, gelijkwaardigheid en vrijheid. De vloeiende vormentaal geeft rust en balans terwijl het optimistische kleurenpallet zorgt voor empowerment en plezier. Al met al een creatieve huisstijl die perfect past bij de essentie van het bedrijf.

 


Verzendverpakkingenshop.nl .

Verzendverpakkingenshop.nl is onderdeel van Bunzl Retail & Industry. Deze webshop richt zich op particuliere en ondernemers in het MKB. Het doel was om het design duidelijk aan te laten sluiten op de huisstijl van Bunzl, maar dan wel binnen het particuliere karakter van de webshop. Het logo brengt 3 dingen samen; het blauw/wit/groen van het bunzl logo, de vorm van een doos en de dubbele V uit de naam van de webshop. Het geheel is voorzien van een vriendelijke uitstraling en een moderne look. Deze look en feel is verder doorvertaald in door de gehele webshop.