Jouw start, jouw impuls .


Bij het opstarten van je eigen bedrijf komt veel kijken. Ik begrijp hoe uitdagend het kan zijn om je startbudget op de juiste manier te gebruiken. Daarom bied ik speciale starterspakketten aan. Speciaal samengesteld voor ambitieuze startende ondernemers zoals jij! Samen gaan we aan de slag om jouw visuele merkidentiteit te ontwikkelen, waarmee we jouw startende onderneming omtoveren tot een volwaardig en professioneel bedrijf. Begin goed met een professioneel, uniek en persoonlijk logo, creëer direct naamsbekendheid en merkvoorkeur met een herkenbare branding en overtuig je eerste klanten met een aantrekkelijke website. Kies het pakket dat bij je past en stel het volledig naar jouw wensen en budget samen.

Pak deze kans en ontvang binnen 2 dagen een reactie om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kunnen we het pakket aanpassen en precies afstemmen op jouw behoeften. Zodra alles duidelijk is, gaan we aan de slag met een op maat gemaakte offerte. Na ondertekening starten we met het traject om jouw visuele merkidentiteit te realiseren.

Let op! Dit aanbod is exclusief voor starters; je bedrijf moet minder dan 1 jaar geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel. Ben je al langer geregistreerd? Geen zorgen! Check je opties bij Logo & Branding of Webdesign.


Ervaringen van starters .


Ben je nog niet helemaal zeker welk pakket het beste bij je past? Of wil je juist direct aan de slag? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.