Jouw start, jouw impuls .


Ben jij een ambitieuze startende ondernemer en wil je je onderneming serieus neerzetten? Dan is het Impulse Starterpack echt iets voor jou! In 5 stappen stomen we jouw startende onderneming klaar voor business! We doorlopen het traject volledig op jouw tempo, zo laten we je merk meegroeien met je bedrijf. Met dit pakket kun je na elke stap vrijblijvend uitstappen, zo zorgen we met een lage investering en weinig risico voor een zo hoog mogelijk resultaat!

Pak deze Impulse en krijg binnen 2 dagen reactie voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek is er altijd ruimte om het pakket op maat te maken en precies af te stemmen op jouw wensen. Wanneer alles duidelijk is starten we met een op maat gemaakte offerte, na ondertekening start het traject naar jouw visuele merkidentiteit. We doorlopen alle stappen op jouw tempo en na elke stap kun je vrijblijvend uitstappen.


Ervaringen van starters .


Ben je nog niet helemaal zeker welk pakket het beste bij je past? Of wil je juist direct aan de slag? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.