Jouw pakket, jouw impuls .

Kies hierboven jouw impuls, vul het aanvraagformulier in en krijg binnen 2 dagen reactie voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek is er altijd ruimte om de pakketten op maat te maken en precies af te stemmen op jouw wensen. Wanneer alles duidelijk is vangen we aan met een op maat gemaakte offerte op basis van jouw gekozen pakket, na ondertekening start het traject naar jouw visuele merkidentiteit. Mocht je nou in de loop van het project behoefte hebben aan een pakket upgrade, kan dit altijd d.m.v. een aanvullende offerte. Pas als je helemaal tevreden bent met het eindresultaat volgt de factuur.

Content Creatie

* op basis van 1 post van 1 afbeelding per week & excl. eenmalige opstartkosten deze zijn afhankelijk van de status van je visuele merkidentiteit (vanaf €149,-)

Freelance Graphic Designer .

Heb jij een project of een opdracht waar grafisch design werk bij komt kijken, maar heb je er niet de kennis, kunde of handjes voor? Ik kan je hierbij helpen. 

Als creatieve duizendpoot ben ik van alle markten thuis. Van handleidingen tot banners, van social media content tot flyers ik kan het voor je maken. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Neem dan even contact op. Ik hoor graag meer over de opdracht en hoe we elkaar hiermee kunnen helpen.